Cautare

62348 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (7.88 secunde)
Multi dintre liderii social-democrati au fost nevoiti sa urce pe jos cele zece etaje pana la sala de conferinte a Hotelului Bodoc, din cauza ca lifturile s-au defectat.
Începând din acest an, administratorii terenurilor agricole pe care exista specii si habitate de importanta comunitara vor primi plati compensatorii. O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000.
Începând din acest an, administratorii terenurilor agricole pe care exista specii si habitate de importanta comunitara vor primi plati compensatorii. O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Deschisa intr-o hala de productie din incinta uzinei Ford, fabrica Johnson Controls este cea de-a noua unitate de productie a grupului american in Romania si va produce exclusiv pentru Ford, cel putin intr-o prima faza.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Sarbu anunta victorios achizitionarea hotelului Granat din statiunea Cap Aurora, pe care l-a transformat in hotel California, de trei stele, omul de afaceri aratandu-se interesat sa mai investeasca si in alte doua hoteluri, din Delta Dunarii si Poiana Brasov.
Nu a fost sa fie, pentru ca primarul Radu Mazare a retras proiectul din sedinta din cauza unei "lalaieli" a Guvernului, care nu a emis in timp util o hotarare privind normele metodologice de aplicare a noii legislatii.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, la Poiana Brasov, ca actualul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, va fi candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian.
Senatorul Neculai Bereanu a sustinut o declaratie politica, intitulata "Turismul din Bucovina - intre prejudecata si izbanda", pe care o puteti citi in continuare.
"Decizia pe care am luat-o la Poiana Brasov, de continuare a sustinerii pozitiei de presedinte al Camerei Deputatilor detinuta de Adrian Nastase, ramane valabila", a precizat Mircea Geoana.
Bancile vor fi inchise sambata si duminica, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Se implinesc 73 de ani de la una dintre cele mai mari tragedii din istoria neamului romanesc, o rana ramasa deschisa, dar si un moment de reflectare asupra acestui Katyn romanesc."Un copil care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii" afirma Nicolae Iorga, acest genocid fiind abandonat in tacere, uitare si nepasare, o poveste cunoscuta de prea putini romani.
Seara e un aer mai curat si nu inghit toate noxele din Bucuresti. ... - Merg ziua cu bicicleta, cat timp este cald afara, din aprilie pana in octombrie. ... Acesta merge cu bicicleta la Valenii de Munte, la Slanic-Prahova, si la Cheia - Poiana Brasov - Rasnov - Bran.
Peste 100 de invitati la Congresul de Dacologie, desfasurat sub genericul RELIGIA LA GETO-DACI Peste 100 de invitati din 5 tari si-au anuntat prezenta la Congresul de Dacologie editia 2016, desfasurat sub genericul RELIGIA LA GETO-DACI, care se va desfasura la Buzau in perioada 7-10 iulie 2016 - In cadrul congresului vor fi prezentate circa 60 de comunicari sustinute de oameni de cultura, academicieni, profesori universitari, din Canada, SUA, Elvetia, Germania si, bineinteles, Romania, a declarat pentru AGERPRES coordonatorul proiectului, prof.dr.
Un sondaj ad-hoc facut de televiziuni a dovedit ca adolescentii nu stiu semnificatia evenimentelor din decembrie iar cei mai multi dintre ei habar nu au de Revolutie.
Consiliul National al Coalitiei guvernamentale isi mentine decizia de a modifica Legea administratiei publice pentru inlocuirea presedintilor de consilii judetene cu majoritate din voturi, chiar daca presedintele Traian Basescu a apreciat ca o astfel de masura este incorecta inainte de finalul mandatului.
google-analytics.com